Tervetuloa

Kulosaaren kartano

Vuokraa häihin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin sekä muihin juhliin tai kokoustilaksi.

 

Kulosaaren kartano

Kulosaaren kartano sopii häiden, syntymäpäivien, valmistujaisten sekä muiden juhlien ja kokousten pitopaikaksi. Helsingin yhteisjärjestö JHL ry:n hallinnoiman kartanon ainutkertainen tunnelma ja upeat tilat takaavat onnistuneet tilaisuudet läpi vuoden.

Kartano sijaitsee Naurissalmen rannalla vastapäätä nykyistä Kulosaarta. Kartanon alueen historia ulottuu 1500-luvun puoliväliin ja nykyinen päärakennus on valmistunut 1800-luvun alussa. Päärakennus on säilyttänyt uusantiikkisen leimansa, jonka tunnuksina ovat korkea yläkerta ja matala, arkikäyttöön suunniteltu alakerta.

Yläkerran saleissa on näyttävät juhlatilat sadalle henkilölle ja alakerran voi vuokrata pienempiin tilaisuuksiin. Vuokraamme tarvittaessa myös astioita, maljakoita ja pöytäliinoja. Astiatilauslomakkeen löydät Hinnastot-sivulta.

Vuokraamme myös saunatiloja mukaviin löylyhetkiin ympäri vuoden. Saunat >>

Mikäli sinulla on kysyttävää varauksista ja tiloistamme, vastaamme tiedusteluihin puhelimitse maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 17:00-19:00, puhelinnumero 040 762 4629 tai voitte olla yhteydessä sähköpostitse hyj.kulosaarenkartano@wippies.fi

Hinnastot

KARTANO

jäsenet: koko kartano 40,00 € / h, kartanon alakerta 28,00 € / h

muut asiakkaat: koko kartano 150,00 € / h, kartanon alakerta 70,00 € / h

 

Varauskalenteri

Varauksiin liittyvät tiedustelut hyj.kulosaarenkartano@wippies.fi tai puhelimitse maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17:00-19:00, numerosta 040-762 4629. Varauskalenteri ei ole toistaiseksi käytössä.

Tällä lomakkeella voit tehdä varauksen Kulosaaren kartanosta.

Kulosaaren kartano. Varataan aina koko päiväksi, varaus loppuu 23:59.
Kalenteri latautuu...
- Vapaa
 
- Varattu
 
- Varattu, vahvistamatta
 
- Osittain varattu

Nimi*:

Yhdistysnumero:

Sähköposti*:

Puhelin*:

Osoite*:

Lisätietoja:

captcha